Bůčková roláda (2,7 kg)

Kalkulačka
173 Kč –8 %
Naše jedinečná bůčková roláda
173 Kč –8 % 158 Kč / kg 141 Kč bez DPH

Bůčková roláda je lahodná a šťavnatá specialita z masa, plněná aromatickou nádivkou. Skvělá volba pro milovníky tradičních pokrmů s výraznou chutí. Často se podává jako hlavní jídlo na slavnostních rodinných oslavách či večeřích.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Způsob použití: Určeno k přímé konzumaci.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost: Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dnů, VB 21 dnů, krájená VB 17 dnů
 

Bůčková roláda je kulinářský skvost, který spojuje šťavnaté kousky vepřového bůčku s bohatou nádivkou z bylinek, zeleniny a dalších lahodných přísad. Tento pokrm se vyznačuje intenzivní chutí a dokonalou měkkostí masa, které se po vaření stává neskutečně jemným. Bůčková roláda je oblíbená zejména pro svou schopnost ohromit svým vzhledem i chutí. Podává se často jako hlavní jídlo na slavnostních příležitostech, rodinných oslavách nebo jednoduše jako vynikající pokrm k obědu či večeři.

Užijte si jedinečnou chuť bůčkové rolády a připravte si neodolatelné pokrmy plné lahodného masa a aromatických náplní!

Bůčková roláda se smetanovou omáčkou:

Připravte plátky bůčkové rolády a osmahněte je na pánvi. Poté přidejte smetanu smíchanou s hořčicí a česnekem. Vařte krátce, dokud omáčka nezhoustne. Podávejte s bramborovou kaší nebo rýží.

Bůčková roláda se špenátem a sýrem: Nakrájejte bůčkovou roládu na plátky a rozetřete je. Poté na každý plátek nasypte nastrouhaný sýr a na to položte lístky čerstvého špenátu. Zavřete plátky do rolády a upečte v troubě, dokud nebudou plně propečené. Podávejte s bramborovou kaší nebo pečenými brambory.
 
Bůčková roláda s houbami a šunkou:

Naplňte plátky bůčkové rolády nakrájenými žampiony a uzenou šunkou. Zavřete do rolády a pečte v troubě. Podávejte s restovanou zeleninou.

Pikantní bůčková roláda se zeleninou:

Naplňte bůčkovou roládu směsí nakrájené zeleniny (paprika, cibule) a bylinek. Pečte v troubě a podávejte s rajčatovou omáčkou a rýží.

Bůčková roláda s hříbkovou omáčkou:

Naplňte plátky bůčkové rolády směsí z uzených hříbků a cibule. Zavřete do rolády a pečte v troubě. Podávejte s hříbkovou omáčkou a bramborovou kaší.

Bůčková roláda je gastronomický zážitek pro milovníky vepřového masa s bohatou nádivkou. Tento pokrm se často objevuje jako hlavní chod na slavnostních příležitostech a rodinných oslavách, ale také si získá místo na stolech během každodenních obědů a večeří. Experimentujte s různými recepty a dopřejte si chuťovou symfonii bůčkové rolády v kombinaci s rozmanitými příchutěmi a přílohami!