Cikánská pečeně plátky 100 g

30 Kč –6 %
Cikánská pečeně plátky 100 g
30 Kč –6 % 28 Kč / ks 25 Kč bez DPH

Cikánská pečeně je výjimečně kořeněné maso, oblíbené pro svou bohatou chuť a vůni. Tento tradiční pokrm je ideální volbou pro milovníky intenzivních chutí a příjemně pikantního zážitku. Vychutnejte si ji s přáteli na grilovačce nebo jako hlavní chod u nedělního oběda.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Skladování: Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost: Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 17 dnů
 
Cikánská pečeně je jedinečná směs kořeněného masa, která osloví každého, kdo touží po autentickém chuťovém zážitku. Tato tradiční specialita nabízí harmonickou kombinaci koření, které propůjčují masu bohatou a pronikavou chuť. Vzhledem k jeho výrazné chuti se cikánská pečeně nejlépe hodí jako hlavní chod na rodinném grilování či jako výtečná alternativa k nedělnímu pečenému menu. Vyzkoušejte tuto delikatesu a dopřejte svému jídelníčku nezapomenutelný kulinářský zážitek.
 

Výtečné recepty pro milovníky cikánské pečeně

Cikánská pečeně na grilu s paprikovou omáčkou:

Marinujte kus masa (např. vepřový bok) ve směsi oleje, koření (paprika, česnek, kmín) a soli. Nechte maso odležet minimálně hodinu v lednici. Poté grilujte maso na rozpáleném grilu dozlatova z obou stran. Mezitím připravte paprikovou omáčku smícháním rajčat, papriky, cibule, a bylinek. Plátky grilované cikánské pečeně podávejte s paprikovou omáčkou a čerstvým chlebem.

Cikánská pečeně se zeleninovým ragú:

Na rozpáleném oleji osmahněte zeleninu (cibuli, papriky, cuketu) spolu se směsí bylinek. Přidejte na kostičky nakrájenou cikánskou pečeni a krátce restujte. Zalijte zeleninu vývarem a nechte chvíli vařit. Dochucujte podle chuti, podávejte s rýží nebo pečivem.

Pečená cikánská pečeně s bramborovým salátem:

Připravte marinádu z oleje, česneku, papriky a bylinek. Maso marinujte a nechte odležet. Pečte maso v troubě dozlatova. Bramborový salát připravte smícháním uvařených brambor, kysaného zelí, cibule a majonézy. Plátky cikánské pečeně podávejte s bramborovým salátem.

Cikánská pečeně na křupavém pečivu se sýrovým dipem:

Na křupavém pečivu (např. bageta) připravte plátky cikánské pečeně. Sýrový dip připravte smícháním tučného sýru s bylinkami a česnekem. Pečené plátky cikánské pečeně servírujte na pečivu s sýrovým dipem.

Cikánská pečeně s kořeněnou rýží a smaženou cibulkou:

Uvařte kořeněnou rýži (s kořením dle chuti). Maso osmahněte na pánvi a podávejte s rýží. Na oleji smažte cibulku do zlatova a posypte přes maso. Podávejte s čerstvým chlebem a okurkami.

Nechejte se unést dobrodružstvím chutí s naší autentickou cikánskou pečení. Bez ohledu na způsob přípravy vám tento tradiční pokrm zajistí výtečný gastronomický zážitek plný harmonie koření a jemné chuti masa. Užijte si společné chvíle a dopřejte si výjimečnou chuťovou jízdu s naší cikánskou pečení, která rozjasní váš stůl i vaše chuťové buňky.