Drůbež grilovací 100 g

63 Kč / ks

Drůbež grilovací je vynikající směs koření určená pro všechny milovníky grilování, kteří chtějí svému drůbežímu masu dodat výjimečnou chuť. Obsahuje sůl, papriku, pepř, kurkumu, majoránku, rozmarýn a přírodní citronové aroma, což jí dodává jedinečnou a vyváženou chuťovou kombinaci. Tato směs je ideální pro grilování kuřete, kachny nebo krůty a je oblíbená mezi domácími kuchaři i profesionály. Použití tohoto koření zaručuje lahodné a aromatické pokrmy, které potěší každého gurmána.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Drůbež grilovací je pečlivě sestavená směs koření, která obsahuje sůl, papriku, pepř, kurkumu, majoránku, rozmarýn a přírodní citronové aroma. Tato kombinace ingrediencí dodává drůbežímu masu jedinečnou a vyváženou chuť, která zvýrazní přirozené chutě masa a přidá mu exotický nádech. Sůl a pepř dodávají základní chuťový profil, paprika přidává jemnou sladkost a barvu, kurkuma a majoránka dodávají zemitou a aromatickou chuť, zatímco rozmarýn a citronové aroma poskytují svěží a bylinkovou notu. Tato směs je ideální pro grilování kuřete, kachny, krůty nebo jiné drůbeže, a je oblíbená jak mezi domácími kuchaři, tak mezi profesionály. Koření je snadno použitelné a vhodné jak pro rychlou přípravu večeře, tak pro slavnostní hostiny. S touto směsí se každé grilování stane gurmánským zážitkem.

Grilované kuřecí stehýnka - klasika s citronovým nádechem
Kuřecí stehýnka potřete směsí Drůbež grilovací a nechte marinovat alespoň 2 hodiny, aby se chutě prolnuly. Gril rozehřejte na střední teplotu a stehýnka grilujte přibližně 30-35 minut, dokud nejsou krásně zlatavá a propečená. Během grilování je občas otočte a potírejte citronovou šťávou pro ještě výraznější chuť. Podávejte s čerstvým salátem a grilovanými bramborami.

Citronovo-rozmarýnová krůtí prsa - lehký a chutný oběd
Krůtí prsa potřete směsí Drůbež grilovací a nechte je marinovat alespoň hodinu. Gril rozehřejte na střední teplotu a krůtí prsa grilujte asi 15-20 minut z každé strany, dokud nejsou dokonale propečená a šťavnatá. Během grilování je potírejte směsí olivového oleje a citronové šťávy. Podávejte s grilovanou zeleninou a bylinkovým dipem.

Pečená kachna s majoránkou a citronem - slavnostní pokrm s lehkostí
Celou kachnu důkladně potřete směsí Drůbež grilovací a nechte ji marinovat přes noc v lednici. Troubu předehřejte na 180°C a kachnu pečte přibližně 2,5 hodiny, dokud není křupavá a propečená. Během pečení ji pravidelně potírejte výpekem a citronovou šťávou, aby získala krásnou kůrku. Podávejte s červeným zelím a knedlíky.

Grilované kuřecí špízy - rychlá a chutná večeře
Kuřecí prsa nakrájejte na menší kousky a marinujte ve směsi Drůbež grilovací alespoň 1 hodinu. Na špejle střídavě napichujte kuřecí maso, papriku, cibuli a cherry rajčata. Grilujte na středně vysokém ohni asi 10-15 minut, dokud není maso propečené a zelenina měkká. Podávejte s rýží nebo pita chlebem a jogurtovým dipem.

Citronovo-rozmarýnové kuřecí křidélka - křupavá lahůdka
Kuřecí křidélka důkladně potřete směsí Drůbež grilovací a nechte marinovat alespoň 2 hodiny. Gril rozehřejte na střední teplotu a křidélka grilujte přibližně 25 minut, dokud nejsou křupavá a propečená. Během grilování je potírejte citronovou šťávou a olivovým olejem pro ještě výraznější chuť. Podávejte s čerstvým chlebem a zeleninovým salátem.

Drůbež grilovací je dokonalým kořením pro všechny, kteří chtějí svému drůbežímu masu dodat jedinečnou a lahodnou chuť. Objevte s námi nové chuťové možnosti a proměňte každé grilování v nezapomenutelný gurmánský zážitek.
Drůbež grilovací je jedinečná směs koření, která obsahuje sůl, papriku, pepř, kurkumu, majoránku, rozmarýn a přírodní citronové aroma. Tato směs je ideální pro grilování drůbežího masa, kterému dodává bohatou a vyváženou chuť. Naše recepty na grilovaná kuřecí stehýnka, citronovo-rozmarýnová krůtí prsa, pečenou kachnu, kuřecí špízy a citronovo-rozmarýnová kuřecí křidélka vám ukážou, jak snadno můžete s tímto kořením připravit lahodné pokrmy. Dopřejte si s Drůbež grilovací jedinečný kulinářský zážitek a potěšte své chuťové buňky s každým soustem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: