Vepřový bok bez kosti s kůží

158 Kč –20 %
v bok bez kosti s kuzi726
158 Kč –20 % 125 Kč / kg 112 Kč bez DPH

 Země původu ČR

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vepřový bok je část z boku prasete, lidově známý jako bůček. Jedná se o část, kde se přirozeně střídá libová část s částí tučnou. Díky střídání se jedná o partii se skvělou šťavnatostí.

Způsob použití:

Určeno k tepelné úpravě.


Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Maso Vám podle Vašich požadavků nachystáme a vakuově zabalíme, abychom zaručili co nejlepší hygienické podmínky při přepravě. Díky tomuto balení se rovněž prodlouží doba spotřeby.