Vepřová střeva - kuličky (20 m)

148 Kč –20 %
v strevo solene818
148 Kč –20 % 117 Kč / ks

Vepřová střeva jsou nezbytnou surovinou pro výrobu domácích klobás, jitrnic a dalších tradičních uzenin. Tento produkt je oblíbený mezi kuchaři a nadšenci do domácí výroby uzenin, kteří ocení jeho kvalitu a praktičnost. Vepřová střeva jsou ideální pro rodinné zabíjačky, vesnické slavnosti a jiné příležitosti, kde se připravují masové speciality. Díky nim si můžete vytvořit vlastní, čerstvé uzeniny přesně podle svých představ a chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vepřová střeva jsou kvalitní a pevná přírodní surovina, která je perfektní pro domácí výrobu uzenin, jako jsou klobásy, jitrnice a tlačenka. Naše vepřová střeva jsou pečlivě zpracovaná a připravená k použití, což usnadňuje celý proces výroby. Jsou ideální pro kuchaře a domácí výrobce uzenin, kteří si chtějí připravit vlastní, čerstvé a autentické produkty. Vepřová střeva jsou nezbytnou součástí každé domácí zabíjačky a tradičních vesnických slavností, kde se připravují masové pochoutky. Díky jejich vysoké kvalitě a přirozené pružnosti zajistí, že vaše uzeniny budou pevné a chutné. S našimi vepřovými střevy si můžete být jisti, že vaše domácí výrobky budou mít tu nejlepší možnou kvalitu.

Klobásy jako od babičky: Tradiční recept na domácí klobásy
Pro přípravu tradičních domácích klobás si připravte mleté vepřové maso, sůl, pepř, česnek a majoránku. Mleté maso důkladně promíchejte s kořením a nechte směs několik hodin odležet v chladničce. Následně směs naplňte do vepřových střev a pečlivě je uzavřete. Klobásy poté můžete udit při nízké teplotě, dokud nezískají krásnou zlatavou barvu a charakteristickou chuť. Tyto klobásy jsou ideální k podávání s čerstvým chlebem a hořčicí.

Jitrnice pro pravé gurmány: Lahodné domácí jitrnice
Pro přípravu domácích jitrnic budete potřebovat mleté vepřové maso, rýži, sůl, pepř, majoránku, česnek a cibuli. Nejprve uvařte rýži a nechte ji vychladnout. Mezitím osmahněte cibuli na sádle a přidejte ji k mletému masu spolu s česnekem a kořením. Směs důkladně promíchejte a naplňte do vepřových střev. Jitrnice vařte při nízké teplotě, dokud nejsou dobře prohřáté a šťavnaté. Podávejte je s kysaným zelím a bramborovou kaší.

Tlačenka pro každou příležitost: Domácí tlačenka z vepřových střev
Pro výrobu domácí tlačenky budete potřebovat vepřovou hlavu, koleno, srdce, játra, sůl, pepř, česnek a nové koření. Všechny části masa uvařte do měkka a poté je nakrájejte na malé kousky. Přidejte koření a důkladně promíchejte. Směs naplňte do vepřových střev a pevně je uzavřete. Tlačenku vařte na mírném ohni, dokud není pevná. Po vychladnutí ji podávejte s čerstvým chlebem a cibulí.

Pikantní klobásky pro milovníky ostřejších chutí
Pro přípravu pikantních klobás si připravte mleté vepřové maso, pálivou papriku, česnek, sůl, pepř a chili. Smíchejte všechny ingredience dohromady a nechte směs několik hodin odležet, aby se chutě prolnuly. Směs poté naplňte do vepřových střev a pečlivě je uzavřete. Klobásy uďte při nízké teplotě, dokud nezískají krásnou barvu a pikantní chuť. Tyto klobásy jsou skvělé k podávání s kyselými okurkami a čerstvým chlebem.

Krvavé jelito pro autentickou chuť
Pro přípravu krvavých jelit budete potřebovat vepřovou krev, mleté maso, krupky, sůl, pepř, česnek a majoránku. Nejprve uvařte krupky a nechte je vychladnout. Mezitím smíchejte krev s mletým masem a přidejte koření. Do směsi přidejte vychladlé krupky a důkladně promíchejte. Směs naplňte do vepřových střev a pečlivě je uzavřete. Jelita vařte při nízké teplotě, dokud nejsou dobře prohřátá a šťavnatá. Podávejte je s čerstvým chlebem a kyselým zelím.

Vepřová střeva jsou nezbytnou surovinou pro každého, kdo si chce vychutnat domácí klobásy, jitrnice a další tradiční uzeniny. Naše kvalitní vepřová střeva vám umožní připravit si čerstvé a chutné výrobky přímo u vás doma. Objednejte si u nás vepřová střeva a začněte s výrobou vlastních uzenin podle vašich představ. A pokud potřebujete doplnit zásoby masa či koření, u nás najdete vše, co potřebujete pro dokonalou domácí zabíjačku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: