Rib - eye steak hovězí vyzrálé maso

919 Kč –20 %
h rip eye A 973
919 Kč –20 % 728 Kč / kg 650 Kč bez DPH

 Země původu ČR

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedná se o vysoký roštěnec z mladého býka, doba suchého zrání minimálně 28 dní. Maso je sice o něco tučnější než ostatní steaky, ale chuť je bohatší než u jiných steaků. 

Způsob použití:

Ribeye je jeden z nejlepších druhů grilovacích steaků, který pomáhá vyniknout svou silnou a lahodnou chutí.


Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 3 dny.

Maso Vám podle Vašich požadavků nachystáme a vakuově zabalíme, abychom zaručili co nejlepší hygienické podmínky při přepravě. Díky tomuto balení se rovněž prodlouží doba spotřeby.