Jemné párky (2 kg)
Detailní popis produktu
Způsob použití : Párky je vhodné konzumovat ohřáté.
Skladování : Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost : Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dnů, VB 21 dnů
Jemné párky, které nabízíme, jsou výsledkem pečlivého výběru surovin a tradicí dávaného pozornosti k detailům při výrobě. S použitím vysoce kvalitních surovin a precizního zpracování jsou naše jemné párky známé svou šťavnatostí a měkkostí, která se rozplývá na jazyku s každým soustem. Bez umělých přísad a konzervantů jsou naše párky skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí vychutnat opravdovou chuťovou lahůdku.
A zde malá inspirace jak s tímto produktem naložit v kuchyni:
Nebeské párky na roštu se slaninou a sýrem:
Připravte si jemné párky, které obalte plátky slaniny a podávejte s plátky sýra na grilovaném rohlíku. Užijte si nebeskou chuťovou explozi, která se rozplyne na jazyku s každým soustem.
Párky v pivním těstíčku s hořčicovou omáčkou:
Připravte si těstíčko z piva a mouky, do kterého obalte jemné párky a upečte v troubě do zlatava. Podávejte s pikantní hořčicovou omáčkou a užijte si chutnou kombinaci křupavosti a měkkosti.
Párky plněné sýrem a jalapeños:
Naplňte jemné párky plátky sýra a jalapeños a upečte je v troubě dozlatova. Podávejte v houskách s čerstvou zeleninou a dochucenou majonézou pro pikantní chuťový zážitek.
Jemné párky v zeleninovém ragú:
Připravte si zeleninové ragú ze směsi rajčat, cukety, papriky a cibule, osmažených na olivovém oleji se směsí bylinek a koření. Na pánvi nebo grilu si opečte jemné párky a podávejte je s horkým zeleninovým ragú.
Párky na jemném másle s křupavým cibulovým cibulovým lůžkem:
Na pánvi osmažte plátky cibule dozlatova na jemném másle a položte na ně jemné párky. Servírujte je na křupavém cibulovém lůžku a doplňte omáčkou podle vaší chuti pro dokonalou kombinaci chutí.
Přesvědčte se sami o lahodné chuti našich jemných párků a objednejte si ještě dnes. S našimi recepty si můžete užít nekonečný zážitek plný šťavnatosti a bohatých chutí!
...Ale stejně ruku na srdce... jen tak horké na talíři s hořčicí a chlebem jsou stejně nejlepší :-)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.