Úvalenská tlačenka světlá (3 kg)
Detailní popis produktu
Úvalenská tlačenka s majonézovým salátem a vejcem
Nastrouhanou tlačenku smíchejte s majonézou, jemně nakrájenou cibulkou a okurkami. Přidejte nastrouhaná vejce a dochuťte solí a pepřem. Podávejte jako chutnou pomazánku na chleba nebo jako samostatný studený pokrm. Tato tlačenka s majonézovým salátem a vejcem je výborným způsobem, jak si pochutnat na tradiční české lahůdce.
Úvalenská tlačenka s křenovou omáčkou
Na jemno nakrájenou tlačenku přidejte křenovou omáčku. Omáčku připravte smícháním nastrouhaného křenu, zakysané smetany, soli a cukru. Podávejte s vařenými brambory nebo chlebem. Tato kombinace úvalenské tlačenky s křenovou omáčkou je pikantním zpestřením tradičního receptu.
Úvalenská tlačenka s okurkovým salátem
Tlačenku nakrájejte na drobné kostičky a smíchejte s nakrájenými okurkami a cibulí. Dochutíme zakysanou smetanou, solí a pepřem. Podávejte jako osvěžující salát k masovým pokrmům. Tento okurkový salát s úvalenskou tlačenkou je skvělým doplňkem ke grilovanému masu nebo jako samostatný studený pokrm.
Úvalenská tlačenka na topinkách se sýrem a hořčicí
Plátky čerstvého chleba opečte a potřete hořčicí. Na chleba položte plátky úvalenské tlačenky a pokryjte plátky sýra (např. eidam). Přidejte rajčatové plátky nebo okurky a ozdobte bylinkami. Tyto tlačenkové topinky sýrem a hořčicí jsou vynikajícím rychlým občerstvením na každou příležitost.
Přijďte ochutnat Úvalenskou tlačenku světlou ve všech těchto zajímavých receptech, které přinášejí nové chuťové zážitky z tradičního českého produktu. S našimi recepty můžete tuto lahůdku využít jako součást různých pokrmů, od sendvičů až po teplé pokrmy či saláty.