Uzené kosti
Detailní popis produktu
Uzené kosti (žebírka) jsou symbolem autentického grilování a chutného požitku. Kdo by neznal uzená žebírka na svém talíři. S jejich výraznou chutí a šťavnatostí jsou ideálním doplňkem každého grilovacího večírku nebo rodinného setkání. Ochutnejte naše uzené kosti-žebírka a nechte se unést jejich neodolatelnou chutí. Jistě se vám už teď sbíhají sliny a běžíte rozpálit gril.
Abyste nemuseli dlouho pátrat v paměti připravili jsme Vám několik jednoduchých receptů :
- Grilovaná žebírka s medovo-sojovou marinádou:
Připravte marinádu smícháním medu, sójové omáčky, česneku, zázvoru a chilli papričky. Marinujte žebírka v této směsi a poté je grilujte dozlatova. Podávejte s čerstvou zeleninovou salátem a pečivem. - Pečená žebírka s bramborovou kaší a karamelizovanou cibulí:
Plátky žebírek potřete směsí medu, hořčice, česneku a rozmarýnu a nechte je marinovat. Poté je pečte v troubě spolu s karamelizovanou cibulí a podávejte s krémovou bramborovou kaší. - Žebírka v pivní marinádě s medem a hořčicí:
Marinujte žebírka v směsi piva, medu, hořčice, česneku a koření a nechte je odpočívat. Poté je grilujte nebo pečte v troubě a podávejte s hranolkami a pikantním dipem. - Klasická BBQ žebírka s domácí BBQ polevou:
Připravte BBQ polevu smícháním kečupu, hořčice, hnědého cukru, octa, worcesterské omáčky a koření. Potřete žebírka tímto mixem a grilujte nebo pečte. Podávejte s čerstvým chlebem a okurkovým salátem. - Kořeněná žebírka s česnekovým máslem a čerstvým koprem:
Potřete žebírka směsí rozpuštěného másla, česneku, citronové šťávy a čerstvého kopru. Posypte kořením dle chuti a nechte odpočívat. Poté grilujte a podávejte s domácím česnekovým máslem a čerstvým koprem.
Naše uzené kosti, chcete-li žebírka, jsou zárukou autentického grilování a lahodného požitku. S jejich bohatou chutí a šťavnatostí se vaše grilovací zážitky stanou nezapomenutelnými. Objednejte si ještě dnes a připravte se na skvělý večer plný chutí a radosti! Vaši hosté se k vám dozajista budou stále vracet !
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.