Uzené ocásky

37 Kč –8 %
uzene veprove ocasky191 47420
37 Kč –8 % 34 Kč / kg 30 Kč bez DPH

Naše uzené ocásky jsou aromatické uzeniny, které si zamilují milovníci autentických chuťových zážitků. Tento tradiční produkt je vyroben s péčí o kvalitu a nabízí skvělou chuťovou paletu pro různé kulinářské pokusy. Uzené ocásky jsou ideální jako součást pikantních sendvičů, do salátů nebo jako samostatný chutný snack.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Masný výrobek tepelně opracovaný
Způsob použití: Určeno k tepelné úpravě.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost: Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dnů
 

Naše uzené ocásky jsou vynikající uzeniny vyrobené z kvalitního masa, které prošlo pečlivým procesem uzení, aby získalo dokonalou chuť a aroma. Tyto lahodné kousky se vyznačují pikantním nádechem a charakteristickým uzeným zážitkem, který osloví každého gurmána. Uzené ocásky lze použít jako skvělý doplněk do sendvičů, do teplých pokrmů nebo samostatně jako chutný snack k pivu či vínu.

Ocásky se smetanovou omáčkou a houbami:

Nakrájejte uzené ocásky na menší kousky. Orestujte nakrájené žampióny na pánvi s trochou másla a olivového oleje. Přidejte uzené ocásky a chvíli restujte, dokud nezačnou zlatě hnědnout. Přidejte smetanu a vařte na mírném ohni, dokud omáčka nezhoustne. Dochutíme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Podávejte s rýží nebo čerstvě upečeným chlebem.

Ocásky na grilu s medovým glazúrem:

Nakrájejte uzené ocásky na menší kousky a zabalte je do alobalu. Na grilu je opékejte dozlatova. Mezitím smíchejte med, hořčici a citronovou šťávu na glazúru. Po upečení ocásků je potřete tímto medovým glazúrem a podávejte jako skvělý grilovaný pokrm.

Salát s uzenými ocásky a fazolemi:

Smíchejte nakrájené uzené ocásky s vařenými fazolemi (např. černými fazolemi), jemně nakrájenou cibulí, petrželkou a olivovým olejem. Zakápněte limetkovou šťávou a dochuťte solí a pepřem. Tento salát je skvělým způsobem, jak využít uzené ocásky v jídle plném chuti a zdravých ingrediencí.

Klobásy v pivním těstu:

Zabalte uzené ocásky do tenké vrstvy těsta (použijte třeba listové těsto) a opékejte je v rozpáleném oleji, dokud těsto nezezlátne. Podávejte s hořčicí nebo pikantní omáčkou a studeným pivem.

Rychlý zapečený bramborový pokrm s ocásky:

Nakrájejte uzené ocásky na menší kousky. Uvařte brambory do poloměkka, nakrájejte na plátky a vložte do pekáče. Přidejte nakrájené ocásky, strouhaný sýr (např. eidam nebo cheddar) a jemně nakrájenou cibulku. Dochutíme solí, pepřem a mletým kmínem. Pečte v troubě dokud sýr neztuhne a nezačne se zlatě zbarvovat. Podávejte s křupavým rohlíkem nebo čerstvou bagetou.

Nepropásněte šanci ochutnat naše uzené ocásky, které zaručeně obohatí váš jídelníček autentickou chuťovou paletou. S našimi recepty se stanete mistry kreativity v kuchyni a každý kousek uzeného ocásku vám přinese pikantní radost. Navštivte náš e-shop a objednejte si tyto lahodné delikatesy pro nezapomenutelný gastronomický zážitek.